Menüpontok
Termékkategóriák

Wilson Baiardo húrozógép

1700000 .-

A világ legjobb játékosainak ütőit ilyen gépekkel húrozzák a legrangosabb versenyeken.

A valaha volt legkényelmesebb húrozógép, B.E.S.T. (biomechanikailag gazdaságos húrozási technológia) rendszerrel, ami a használóhoz igazítja a gépet, többek között a magasságát is, hogy minél kevesebb terhelést kapjon a húrozó háta és alkarja.

3 különböző motorral rendelkezik, melyek 3 különböző feladatot látnak el. Az egyik felel a feszítő helyzetéért, a másik automatikusan beállítja az ideális magasságot, mást az ütő befogatásához, mást a hosszanti és mást a kereszthúrokhoz, a harmadik motor a gép döntéséért felelős, így mindig az ideális pozícióban húrozhat a használója. Többnyelvű érintőkijelzővel, ahol kalibrálhatóak az ember parraméterei, valamint beüthető az egész ütőre vonatkozó feszítési erő aránya, amit automatikusan átállít, amint áttérünk a kereszt húrokra. Alkalmas squash, tollas, racquetball és teniszütők húrozására is, rendelkezzenek bármilyen széles fejjel, vagy trükkös húrozási képlettel.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xX49O3jGw9E

Elérhetőség:
-
db
+
Kosárba

Szállítási információ - raktáron

A kívánt termék raktáron van, megrendelésétől számítva néhány napon belül kiszállítjuk, vagy a visszaigazolás napjától személyesen átvehető.

Szállítási információ - megrendelésre

A kívánt termék jelenleg nincs raktáron, de rendelésre - a gyártótól függően - 1-10 munkanapon belül megérkezik. A pontos kiszállítás illetve átvétel dátumáról értesítünk.

A termék jelenleg a gyártónál / forgalmazónál sem elérhető. Ha kéred, értésítést küldünk róla, hogy mikor érkezik be legközelebb.