Menüpontok
Termékkategóriák

Wilson Burn 95 Countervail teniszütő

60000 .-

Az új Burn széria is elegáns, minimalista, letisztult designt kapott, amit már az új Pro Staff szériánál is láthattunk. Forradalmi újítás továbbá a Countervail technológia, ami segít kitolni a játékos határait azzal, hogy az ütések során a keret elnyeli a labdából érkező energiákat és kevesebbet továbbít a testnek, így lecsökkenti a fáradási tényezőt, kíméli a kezet, bátrabb lendítést biztosít és megnöveli a kontrollt. A Countervail technológiát a NASA is alkalmazza az űrutazásban.

A Burn szériától már megszokott tulajdonságokkal rendelkezik, melyek a kontroll, a pörgetés és az erő a stabil, de agresszív alapvonaljátékhoz.

Ez a modell a széria zászlóshajója, Kei Nishikori választása.

Fejméret: 613 cm2 / 95"

Tömeg: 309 g

Balance: 32,5 cm

Húrkiosztás: 16x20

Méretek:
  • L2
  • L3
  • L4
-
db
+
Kosárba

Szállítási információ - raktáron

A kívánt termék raktáron van, megrendelésétől számítva néhány napon belül kiszállítjuk, vagy a visszaigazolás napjától személyesen átvehető.

Szállítási információ - megrendelésre

A kívánt termék jelenleg nincs raktáron, de rendelésre - a gyártótól függően - 1-10 munkanapon belül megérkezik. A pontos kiszállítás illetve átvétel dátumáról értesítünk.

A termék jelenleg a gyártónál / forgalmazónál sem elérhető. Ha kéred, értésítést küldünk róla, hogy mikor érkezik be legközelebb.