Menüpontok
Termékkategóriák

Wilson Kaos 2.0 Women Clay Fiery Coral/ White/ Blue női teniszcipő

24000 .-

A tavalyi modellhez képest karcsúbb és atletikusabb viseletet biztosít, valamint nagyobb támogatást kapott a cipő külső oldala, ahol a legnagyobb oldalirányú erőnek kell ellenállni.

Azoknak ajánljuk, akik sebességet és komfortot egyaránt keresnek egy cipőben. Nevetségesen könnyű és hajlékony cipő, ami a legjobb támogatást fogja adni minden helyzetben. A könnyített PTC adja a cipő "vázát", ami megakadályozza a torziós mozgásokat és növeli a stabilitást. Duralast gumi talp, Dynamic Fit 2-es magassággal, mely még jobb elnyelést és komfortot kölcsönöz, a stabilitást megtartva. A 2D-F.S és a SkinGuard technológia extra stabilitást és tartósságot ad, az R-DST technológia és az EVA belső kipárnázza a belső középrészt, ami visszaadja a mozgás energiát a gyors megindulásokhoz.

Speciálisan női lábfromára tervezve.

A helyes méret kiválasztásához kattints IDE

Méretek:
  • 36 1/3
  • 37 2/3
  • 39 2/3
-
db
+
Kosárba

Szállítási információ - raktáron

A kívánt termék raktáron van, megrendelésétől számítva néhány napon belül kiszállítjuk, vagy a visszaigazolás napjától személyesen átvehető.

Szállítási információ - megrendelésre

A kívánt termék jelenleg nincs raktáron, de rendelésre - a gyártótól függően - 1-10 munkanapon belül megérkezik. A pontos kiszállítás illetve átvétel dátumáról értesítünk.

A termék jelenleg a gyártónál / forgalmazónál sem elérhető. Ha kéred, értésítést küldünk róla, hogy mikor érkezik be legközelebb.