Menüpontok
Termékkategóriák

Pointswiss P-2050 húrozógép

800000 .-

Svájci csúcsminőség, a megbízhatóság és precizitás mintapéldája, 2 év gyártói garanciával. Robosztus, masszív és egyszerű szerkezet, ezáltal is kevés benne a hibalehetőség.

Profi húrozók és játékosok számára egyaránt ajánlott. Azon "komoly húrozógépek" egyike, ami egész jól hordozható, utaztatható versenyekre is. 

Tenisz-, fallabda- és tollasütők húrozására is alkalmas. Húzóerő: 4-38 kg.

A különleges "Top-Head" húzószerkezet stabil és megbízható húzást biztosít. A flexibilis fogó-rendszer nagyon gyorssá teszi a húrozást. A húrfogók rögzített úton mozognak, így még pontosabb lehet a húrozás.

A P-2050 esetében csak a fogók anodizáltak, a többi alkatrész nem kapott extra fedőréteget, egyébként minden másban tökéletesen megegyezik a P-2080-as modellel.

Tömeg: 16 kg

Méret: 77 x 40 x 26 cm

Áramellátás: 12 V adapterrel 115/230 V 50/60 Hz

Szín:
  • Fekete
  • Piros
  • Kék
-
db
+
Kosárba

Szállítási információ - raktáron

A kívánt termék raktáron van, megrendelésétől számítva néhány napon belül kiszállítjuk, vagy a visszaigazolás napjától személyesen átvehető.

Szállítási információ - megrendelésre

A kívánt termék jelenleg nincs raktáron, de rendelésre - a gyártótól függően - 1-10 munkanapon belül megérkezik. A pontos kiszállítás illetve átvétel dátumáról értesítünk.

A termék jelenleg a gyártónál / forgalmazónál sem elérhető. Ha kéred, értésítést küldünk róla, hogy mikor érkezik be legközelebb.