Menüpontok
Termékkategóriák

Wilson Pro Staff RF 97 Autograph 2016 teniszütő

62000 .-

A Pro Staff RF 97 teljesen új dizájnt kapott, aminek megtervezésében Roger is részt vett, de ennek ellenére megmaradt a klasszikus érzés, amiért használói megszerették az előző szériát. A festés teljesen új dimenzióba lépett, ezt tetézi a matt felületek és króm betétek használata, valamint lézer gravírozású feliratok, amik korábban sosem fordultak elő a tenisz történetében.

A legnagyobb játékosok által tesztelt és kifejlesztett ütő még erőteljesebb, a nagyobb fejnek és még nagyobb sweet spotnak köszönhetően még hatékonyabb, mint a korábbi klasszikus Pro Staff modell.

Fejméret: 97 in2 / 626 cm2

Súly: 340 g

Húrkiosztás:16x19

Balance: 30,5 cm

Nyélméret:
  • L2
  • L3
  • L4
-
db
+
Kosárba

Szállítási információ - raktáron

A kívánt termék raktáron van, megrendelésétől számítva néhány napon belül kiszállítjuk, vagy a visszaigazolás napjától személyesen átvehető.

Szállítási információ - megrendelésre

A kívánt termék jelenleg nincs raktáron, de rendelésre - a gyártótól függően - 1-10 munkanapon belül megérkezik. A pontos kiszállítás illetve átvétel dátumáról értesítünk.

A termék jelenleg a gyártónál / forgalmazónál sem elérhető. Ha kéred, értésítést küldünk róla, hogy mikor érkezik be legközelebb.