Menüpontok
Termékkategóriák

Wilson Super Tour 2 Compartment Large Black/ Grey tenisztáska

28000 .-

A Tour széria frissített kiadása, melyet a kiváló helykihasználás és praktikusság jellemez. Megerősített oldalfalakkal és párnázott vállpántokkal lett felszerelve, melyek igény esetén lecsatolhatóak és elrejthetőek a táska hátuljába. Két fő rekesszel rendelkezik, melyből az egyik thermo bélést is kapott, a másik pedig egy térelválasztót és szellőző lyukakat, így pakolhatod együtt a cipőt és a ruhákat. Két kisebb rekesz is helyet kapott, zsebekkel, az egyéb felszerelésnek. Két kis oldalsó zseb teszi tökéletessé a pakolhatóságot, hiszen így a telefonod és egyéb értékeid is helyet kapnak.
9 ütő tárolására alkalmas.
Méret:
76 x 29 x 33 cm

Elérhetőség:
-
db
+
Kosárba

Szállítási információ - raktáron

A kívánt termék raktáron van, megrendelésétől számítva néhány napon belül kiszállítjuk, vagy a visszaigazolás napjától személyesen átvehető.

Szállítási információ - megrendelésre

A kívánt termék jelenleg nincs raktáron, de rendelésre - a gyártótól függően - 1-10 munkanapon belül megérkezik. A pontos kiszállítás illetve átvétel dátumáról értesítünk.

A termék jelenleg a gyártónál / forgalmazónál sem elérhető. Ha kéred, értésítést küldünk róla, hogy mikor érkezik be legközelebb.