Menüpontok
Termékkategóriák

Qlipp Tennis Sensor

45000 .-

A Qlipp szenzor nagyszerű eszköz teniszjátékunk elemzéséhez és fejlesztéséhez. A világ első "okos rezgéscsillapítója", ami számos díjat nyert már világszerte.

Bármely ütő húrozásába illesztve, bluetooth kapcsolaton keresztül szolgáltat hasznos adatokat játékunkról. A hozzá tartozó, ingyenesen letölthető applikáció minden operációs rendszerrel működik mobilon, tableten, laptopon.

Felismeri az ütésfajtákat, rögzíti a találati pontosságot, a pörgetést és a lendítést, méri a sebességet, elemzi a változásokat, speciális szerva üzemmódban is. Az ütési statisztikák és elemzések mellett egészségügyi adatokat is közöl.
Videó - akár slow motion - üzemmódban pedig a felvételhez rendeli az összes adatot. 

A rögzített adataink és fejlődésünk közvetlenül megosztható a Qlipp közösséggel is.

Tartozékok: L-alakú USB töltő, gumi borítás, tok.

Tömeg: 8 g

 

Elérhetőség:
-
db
+
Kosárba

Szállítási információ - raktáron

A kívánt termék raktáron van, megrendelésétől számítva néhány napon belül kiszállítjuk, vagy a visszaigazolás napjától személyesen átvehető.

Szállítási információ - megrendelésre

A kívánt termék jelenleg nincs raktáron, de rendelésre - a gyártótól függően - 1-10 munkanapon belül megérkezik. A pontos kiszállítás illetve átvétel dátumáról értesítünk.

A termék jelenleg a gyártónál / forgalmazónál sem elérhető. Ha kéred, értésítést küldünk róla, hogy mikor érkezik be legközelebb.